Jeg er midt i en spirituel opvågning – udviklingsvejen , den begyndte for nogen år siden og det er en kæmpe udvikling, som kvinde, som selvstændig og vejen til at blive mere og mere MIG . 

Jeg tager hver dag en kæmpe rutchebane tur af følelser… glæde, sorg, taknemmelighed, tristhed, uro, indre ro, frygt, kærlighed… Jeg bliver mindet om at se mørket i øjnene og transformere frygt til kærlighed ❤️  

For at forstå at alt og hele livet, handler om balance: Ying & Yang, Feminin/maskulin, nyde/yde , lys/mørke.

Jeg vågner op hver dag til en ny og bedre version af mig selv 🙏🏻 

Noget er sluppet – En dør er lukket – Nyt kan åbnes op 🌟 

Jeg er de sidste 7 år gået fra selvhad til selvkærlighed 

Ikke lyst til livet – Livslyst 

Mistillid – Tillid 

Mistet mig selv – Tro på mig selv 

Ukærlig – omsorgsfuld og kærlig 

Nogen mener at jeg er “skør” og har ikke kunne, eller kan ikke rumme hende jeg er blevet. 

Det er helt okay ❤️

I dag er det vigtigste for mig ikke hvad andre tænker, men hvad jeg tænker om mig selv og at jeg rummer og står ved mig selv… At jeg tør være den jeg er – at være 100% autentisk og at jeg altid handler ud fra hjertet ❤️ 

I dag forstod jeg pludselig hvor meget jeg faktisk har opnået de sidste 7 år 🙏🏻 

Og at jeg skal huske at FEJRE sejren – Fejre mig selv 💪🏻 og at være TAKNEMMELIG ❤️ 

Især de dage hvor jeg skal samle mig selv op i offerrollen og mørket – de dage kan stadig være der… forskellen er bare at de mørke tanker fylder højst nogen minutter, hvor de for år tilbage fyldte flere uger… 

i dag har jeg redskaberne til at vende dem og se og være lyset ❤️ 

Husk at fejre dig selv, hvad du har opnået – den du er i dag. 

Du må og skal elske dig selv 

Du må og skal være stolt af dig selv 

Den vigtigste i dit liv er DIG ❤️