Nogen mener at fortid er fortid… 

Det tror jeg ikke på. 

Har du oplevet noget der virkelig har sat nogen ar og sår i dig i din fortid, så kan du ikke “bare” flygte fra det, fordi det er fortiden og så er du videre! 

Det sætter sig som ar på sjælen, blokeringer, smerter og spændinger i din krop. 

Som følelser og overbevisninger som “former” dit liv i negativ retning… 

Du bliver nød til at “kigge på det”, forstå det før du kan få det forløst.  Du må ændre og forstå dine mønstre for at ændre dit liv❤️ 

Selvom det er 5 år siden at jeg kom ud af et meget usundt forhold, så er det først de sidste år jeg virkelig har forstået hvad det har gjort ved mig, hvad jeg har udsat mig selv for… Ja den sidste sætning gør sku pisse ondt og er den der fylder mest… 

I over 10 år stilte jeg om og om igen, mig selv spørgsmål som:

  • hvorfor bliver du i noget som er så usundt for dig, du ved det ikke er godt for dig. 
  • Hvorfor kan du ikke gå fra det og komme videre? 
  • Hvordan kan du lade dig blive behandlet sådan? 
  • Hvorfor sætter du ingen grænser? 
  • Er det virkelig det her der er meningen med mit liv? 

Jeg havde tanker omkring at hvis det virkelig var det liv jeg skulle leve og have det så psykisk dårligt, så ville jeg faktisk ikke leve. 

Jeg var i konstant angst og stress og til tider deprimeret. Jeg græd når jeg stod op, jeg græd når jeg gik i seng.

Det svar at jeg kan give til mig selv i dag er: 

Du var bange, bange for at være alene, bange for at blive forladt. 

Jeg troede på at jeg var klam, at ingen anden ville have mig, at ingen kunne elske mig, at jeg ikke var noget værd. 

Derfor kunne jeg ikke gå… 

Min hjerne troede på at det var ham jeg skulle være sammen med og have børn med… og fortrængte alt LORTET!

Når du er i sådan et forhold, MINDFUCKER din hjerne med dig, når det går godt, går det rigtig godt, når det går dårligt, går det MEGET dårligt.

Jeg holdte fast i de positive ting, de få gode stunder. Jeg troede på at han ville ændre sig, at vores liv ville ændre sig.

Jeg troede ikke at jeg havde et valg, at jeg kunne vælge det dårlige forhold fra og vælge MIG til ❤️ 

Først da min psykolog sagde disse to sætninger til mig:

“Der er så mange kvinder der har giftet sig med mænd, i troen på at de forandre sig… Det gør de IKKE”

“Der kan siges mange ord, men det du skal kigge på det er handling”.

De to sætninger glemmer jeg aldrig, for de ændrede mit liv, jeg var på vej til at finde mig selv og min styrke, pludselig kunne jeg sige fra, som jeg aldrig har kunne før.

Det er vigtigt for mig at dele min historie med dig, for at give dig HÅB og TRO på at du kan finde tilliden igen, tilliden til at kunne være i et forhold igen, tilliden til kærlighed, tilliden inden i dig. Da jeg kom ud af mit gamle forhold, troede jeg aldrig jeg ville stole på en mand igen. Det var selvfølgelig også det jeg så manifesterede efterfølgende, de første år.  Jeg må indrømme mistilliden bor i mig, men jeg er bevidst om den, arbejder med den, forstår den og omfavner den og det vigtigste sætter ord på den, når den dukker op.

I dag har jeg det liv jeg har drømt om, som jeg egentlig ikke helt troede på fandtes… En mand der ser og rummer mig, og ja der skal “sin” mand til, det ved jeg. Det er den vildeste kontrast at have været i noget så usundt i så mange år, til at jeg begyndte min udviklings rejse, og i dag TROR på MIG selv, at jeg er det værd, at leve det liv jeg drømmer om, at elske og blive elsket fra hjertet.

Jeg har arbejdet med alle de her følelser, som vrede, sorg, smerte, afhængighed, mistillid, uretfærdighed, de sidste år. Det er følelser som bor i mig, efter et forhold med misbrug, psykisk/fysisk vold, utroskab, løgn og bedrag…                      

Jeg forstår mine mønstre, jeg snakker med min krop om de følelser der dukker op, og jeg har lært at acceptere og tilgive, nogen dage svære end andre, det jeg har været igennem vil altid være en del af mig. Jeg ser ikke længere mig selv som et offer og svag, men som en STÆRK person som er kommet igennem det med en masse VISDOM og ERFARING at give videre til andre 🙏🏻❤️