Om mig:

Mit navn er Marlene Jensen

Jeg er født i oktober 1984, opvokset i Skagen og nu bosat i Hjallerup med min kæreste og en bonus datter på 5 år (snart 6 år).

Inden jeg mødte min kæreste flyttede jeg lidt rundt omkring fra Skagen – Højbjerg – Brabrand – Kjellerup – Højbjerg og vi endte så i Hjallerup, jeg fandt ud af at storby livet er bare ikke mig.

I nov. 2020 kom klinikken HeartbySoulness til, som Louise og jeg har sammen i Hjallerup.

Jeg havde som teenager to store drømme.

Den ene var at blive kosmetolog,

  • Jeg blev færdig udlært i 2010

Den anden var at blive Sexolog,

  • Jeg blev færdig udlært i marts 2018

2016 gik jeg ned med stress og angst – udbrændthed.
Derfra fortsatte rejsen med at kigge ind af.
Jeg uddannede mig til Life Mastery Master Coach og Mind & Spirit Mentor.
Den vej åbnede endnu mere op for det sensitive, spirituelle og shamanistiske der boede i mig, men som var lukket ned i en periode hvor det var for svært at mærke, se og forstå hvem jeg var inderst inde.
Jeg levede ud fra hvordan andre ønskede jeg skulle være og mistede kontakten med mig selv og min krop.
På tidspunkter i mit liv ønskede jeg ikke at leve i denne verden mere, hvis det skulle gøre så ondt inden i mig. Hvis verden skulle være så meget imod mig.

Jeg har gået vejen selv, fundet mig, for at jeg kan hjælpe, vejlede dig til at finde svarene inden i dig.

Jeg har udviklet min intuition – klarsyn til at vejlede dig, til at kunne “snakke” med din krop og den fortæller ting du ikke selv er bevidst om.
ubevidste fortrængte følelser og traumer du har oplevet som barn, ligger lagret i din krop og giver smerter, sygdomme og blokeringer i kroppen.

Min store passion har altid været at gøre en forskel, alle skal have det godt, jeg brænder for at inspirere mennesker.

Min egen indre rejse begyndte i 2013 – hvor jeg gik til psykolog i 1 1/2 år. Dette gjorde at jeg endelig kunne slippe et meget usundt og dysfunktionelt forhold, som har givet mig mange ar på sjælen, men som samtidig har udviklet mig til den kvinde jeg er i dag.

Med større styrke, selvkærlighed, forståelsen af mine egne mønstre, skygger og tættere på mit største spørgsmål i livet  “hvorfor gør mennesker som de gør”

Kontakt mig HER